prijava 2 zgoraj

Sobota, 07 November 2015 19:45

32. Slovenia Open v Zagorje pritegnil 572 borcev in bork

Starosta med evropskimi kickboxing turnirji je novembra ponovno postregel z odlično organizacijo zagorskega kluba Pon Do Kwan in vrhunsko tekmovalno zasedbo na čelu s številnimi dobitniki odličij na svetovnih in evropskih prvenstvih, ki so turnir izkoristili za zadnji preskus forme pred nastopom na svetovnem prvenstvu v Dublinu.
Tako je v konkurenci 572 borcev in bork vseh starostnih kategorij iz 73 klub in 9 držav v Zagorju nastopila tudi večina slovenske reprezentančne odprave na zeleni otok. Med njimi so se kot zmagovalci 32. Slovenia Open posebej izkazali v point-fightingu Tilen Zajc, ki je slavil tako v kategoriji do 74 kot do 79 kg, Aljaž Benko (do 84 kg) in Erik Zorn (nad 89 kg), v light-contactu pa Izabela But (do 55 kg), Nejc Gazvoda (do 69 kg) in David Žibrat (do 89 kg).
»Letošnji, že 32. Slovenia Open je bil za nas kot organizatorje izjemno uspešno. Imeli smo ogromno tekmovalcev iz devetih držav, v naše malo mesto, v Zagorje ob Savi, smo uspeli pripeljati borce in borke, ki krojijo vrh svetovnih in evropskih prvenstev, tako da je to lepa pika na i celemu letu dela našega kluba in Kickboxing zveze Slovenije,« je po ponovno odlično izpeljani organizaciji povedal predsednik kluba Pon Do Kwan Zagorje Alen Vozelj, ki ugotavlja, da se v Zagorju srečujejo čedalje boljši borci: » V Zagorje jih vabita tako kvaliteta konkurence, katere odraz je dejstvo, da nimamo serijskih zmagovalcev turnirja – tudi letos smo imeli druga zmagovalca v odprti kategoriji point-fightinga – kot tudi tradicija najstarejšega amaterskega kickboxing turnirja v Evropi, ki ga neprekinjeno prirejamo že 32 let.«

sloado logo

prijave registracija

01TopTen

Twitter KBZS

Sun Aug 23 22:41:29 +0000 2020

RT @Goran_Dragic: @luka7doncic with the dagger!!!! 💥 game over 👀👀👀
Follow KICKBOXING ZVEZA SLO on Twitter