Četrtek, 21 Marec 2019 10:48

Team Bolhar Kamp

NajavaSpletaStran

Marjana Bolharja verjetno ni potrebno posebej predstavljati, a če bi ga morali opisati v nekaj besedah, bi večina zapisala, da gre za tiho in marljivo mravljico, ki je slovenskemu športu prinesla ogromno. A tega nikoli ni obešal na veliki zvon ampak je raje počel to, kar počne najbolje, treniral. Sam in tiste okrog sebe, ki so mu sledili. In mu še sledijo.

Ravno na letošnje Valentinovo pa je ekipa #TeamBolhar prejela še eno potrditev - Marjan je namreč postal športnik leta Domžal 2018. Povsem zasluženo, če pogledamo, da je osvojil že 10 državnih naslovov v kickboxingu, bil proglašen za najboljšega borca v disciplini kick-light, po izboru sodnikov na svetovnem prvenstvu v turški Antalyi, bil 3. v Las Vegasu na kickboxing championship turnirju. Osvojil je 1. mesto v Master in Senior konkurenci na Oceania Kickboxing Championshipu v Avstraliji in 1. mesto na North American Kickboxing turnirju v Torontu v Kanadi ter za povrh vsega spoznal še Arnolda Schwarzeneggerja.

Prenos znanja in učinkovito mentorstvo Marjan pa že leta skrbi, da vso znanje, izkušnje in predanost delu prenaša naprej - na druge tekmovalce. Vse od tistih najmlajših do izkušenih borcev, ki bi radi spoznali tehnike in veščine velemojstra. Preteklo poletje je tako pri fizičnih pripravah z znanjem boksa in kickboksa pomagal tudi zlatim slovenskim košarkarjem - med drugim Goranu in Zoranu Dragiču ter Edu Muriču.

02Skupina

Novi izzivi, stara strast 

Tokrat pa si Marjan z ekipo zadaja nov izziv - prvič bo namreč pripravil 3-dnevni kamp borilnih veščin. Team Bolhar Kamp 2019 je kamp borilnih veščin, ki je namenjen otrokom, mladostnikom in vsem ostalim, ki se želite pobliže spoznati z borilnimi športi ali pa svoje znanje spraviti na še višji nivo.

Team Bolhar Kamp je tri dnevni športni kamp, kjer bomo nadgradili tvoje znanje borilnih veščin, se družili, tekmovali in spoznavali tudi ostale ključne faktorje, ki so pomembni v vrhunskem športu - psihilogija, prehrana, urnik, disciplina. Pri tem nam bosta pomagali verjetno dve najbolj vidni osebi na tem področju v Sloveniji. 
Sara Isakovič je velika športnica in še večja pedagoginja bo poskrbela, da bodo udeleženci ta Kampu spoznali pomen psihologije pred, med in po napornih treningih. 
Iz Miamija prhaja Anže Maček, trener Gorana in Zorana Dragiča, ki bo poskrbel za fizične priprave.

Kako, kdaj in kje bo potekal Team Bolhar Kamp 2019?

Prvi Team Bolhar Kamp bo potekal od 26. do 28. aprila 2019 v osrčju čudovite Kranjske Gore.
Na kampu boste udeleženci poleg vrhunskih in natančno odmerjenih treningov, ki bodo potekali vsak dan kampa, deleženi še vrhunskih izobraževanj o pomenu športa s slovensko plavalsko rekorderko Saro Isakovič, sicer športno psihologinjo. Z nami bosta trenirala še dva olimpijca; Andraž Vehovar, nosilec srebrne medalje iz Atlante in selektor slovenske kolesarske reprezentance Andrej Hauptman.

01skupina

V petek bodo udeleženci oddelali večerni trening, poslušali zanimivo predavanje in se za tem kaj hitro odpravili k počitku, saj bo sobota izredno pestra. Po krepčilnem zajtrku, ureditvi postelj in sob sledi prvi sobotni trening, kosilo, počitek in drugi sobotni trening. Po večerji sledi še drugo predavanja in zaslužen počitek. V nedeljo se po zajtrku in dopoldanskem treningu s Team Bolhar avtobusom udeleženci odpravijo nazaj proti Domžalam.

Prijava in dodatne informacije
Vabljeni, da se udeležite prvega Team Bolhar Kampa, ali pa prijavite svoje sorodnike in znance, ki bi jih utegnilo zanimati.
Vse informacije in možnost prijave najdete na spletni strani www.teambolhar.si/kamp

terambolhar a3

sloado logo

Ne spreglejte

13 Avg 2019 15:34 – 17 Avg 2019 19:00

KampIzola


prijave registracija

01TopTen

Twitter KBZS

Mon May 06 09:45:40 +0000 2019

Fakulteta Za Šport razpisuje sklop predavanj splošnih vsebin. TEČAJ SPLOŠNIH VSEBIN JE OBVEZEN ZA VSE, KI PRIDOBIVA… https://t.co/SXTp4Wckb0
Follow KICKBOXING ZVEZA SLO on Twitter