prijava 2 zgoraj

Sreda, 25 November 2015 18:20

Vladimir Sitar izvoljen v predsedstvo združenja WAKO

Konec novembra se je na prizorišču svetovnega prvenstva v Dublinu odvila generalna skupščina združenja WAKO z volitvami novega vodstva te najštevilčnejše in najbolj priznane kickboxing organizacije na svetu. Predstavniki 147 držav iz vseh 5 kontinentov je tako z izjemno podporo in brez glasu proti za novega predsednika svetovnega združenja izglasovala dosedanjega predsednika WAKO Europe Borislava Pelevića.

Posebne časti na volitvah pa so bili na volitvah deležni tudi slovenski predstavniki, saj je bil predsednik Kickboxing zveze Slovenije Vladimir Sitar izvoljen v predsedstvo mednarodnega združenja WAKO, čigar temeljna programska usmeritev za prihodnji mandat je pridružitev kickboxinga družini olimpijskih športnih panog.

V Dublinu je za svoje dolgoletno in kakovostno sodniško delo posebne časti bil deležen tudi generalni sekretar Kickboxing zveze Slovenije Ivo Vodopivec, ki je bil imenovan v svetovno sodniško komisijo, kar je najvišji strokovni organ združenja WAKO.

Kickboxing zveza Slovenije s tem ponovno izkazuje soodvisnost tekmovalnih uspehov in angažiranega strokovnega dela pri promociji Slovenije v svetu.

sloado logo

prijave registracija

01TopTen

Twitter KBZS

Sun Aug 23 22:41:29 +0000 2020

RT @Goran_Dragic: @luka7doncic with the dagger!!!! 💥 game over 👀👀👀
Follow KICKBOXING ZVEZA SLO on Twitter